Mmmm…..MonChou! Hiermee kun je heerlijke taarten tevoorschijn toveren. De welbekende MonChou taart vinden velen lekker met een topping van kersen. Heerlijk is ook een bodem met bastognekoeken. Hou je van MonChou taart, maar wil je eens iets anders proberen? Check dan de varianten hieronder, met de fantastische smaak van MonChou en combinaties waarvan het water je in de mond loopt…

De MonChou cakerol van Bakkriebels.
 1. Cheesecake met bastognebodem
  Cheesecake is altijd een goed idee! Het mooie is dat je met de topping ook lekker kunt variëren. Dit recept voor cheesecake met bastognebodem is de beste ever! Voor een wat frissere smaak doe je er wat citroensap doorheen. En erbovenop? Lekker veel fruit! Zelfgemaakte jam is ook een goed idee.
 2. Mmmmm….met maltesers!
  Maltesers, dat zijn die lekkere krokante chocoladesnoepjes. Dit in combinatie met MonChou zorgt voor een ware smaakexplosie. En natuurlijk mix je de maltesers erdoor én leg je er nog lekker veel bovenop. We want more!
 3. De MonChou cakerol
  Een fantastische variant op de ‘gewone’ MonChou taart. Deze cakerol is een opgerolde biscuit, gevuld met een mengsel van MonChou en aardbeienvlaaivulling. Ook hier kun je natuurlijk ook een kersenmengsel gebruiken. Welke fruitsoort is jouw favoriet?
 4. Op een slof
  De smaak van deze slof van Handmade Helen, met het amandelspijs geeft net dat beetje extra aan de topping. Let erop dat je wat tijd neemt om deze smaakvolle slof te maken, het deeg moet eerst een uur rusten. Maar het is het wachten waard!
 5. In een glaasje!
  Heb je een hekel aan het snijden van taart? Dan is dit de perfecte manier om het gebak eens anders te presenteren. En het ziet er nog mooi uit ook! Ook deze variant is met bastognekoeken en kersenvlaaivulling. Klaar? Laten opstijven en serveren maar! Het recept van Marinasbakery vind je hier.

Nog niet genoeg gezien? Check dan het filmpje van Najats keuken hieronder, waar je de ultieme versie van de MonChou taart gaat zien mét Oreobodem en vulling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *