1. Kookboeken
  2. Wine Folly Masterclass.

Wine Folly Masterclass. van Madeline Puckette

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Wine Folly Masterclass. van Madeline Puckette. Een kookboek bestaande uit 232 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Madeline Puckette.

Specificaties van het kookboek Wine Folly Masterclass.
HoofdauteurMadeline Puckette
Aantal pagina’s232
TaalNederlands
HoofduitgeverijKarakter Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Wijn Boeken

Omschrijving van het kookboek Wine Folly Masterclass. van Madeline Puckette

Wine Folly Masterclass is een uitgebreide wijngids voor iedereen die de wereld van wijnen wil verkennen. Van professionele wijnliefhebbers tot de casual drinker, dit boek biedt een grote verscheidenheid aan informatie over wijn. Gedetailleerde kaarten van de beste wijnstreken, zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Oostenrijk, staan in het boek vermeld. Naast algemene informatie over wijnlanden en druivensoorten, bevat het boek ook een uitgebreid deel over wijn-spijscombinaties en tips om een ware sommelier te worden. De Wine Folly Masterclass is een must-have voor alle wijnliefhebbers en vinologen die hun kennis willen vergroten. Het boek is op een leuke en informatieve manier geschreven, zodat iedereen er iets uit kan halen. Met de kleurcodes in het boek wordt het gemakkelijk om nieuwe wijnen te vinden. Na het lezen van dit boek zal iedereen een expert zijn in het proeven, kiezen en combineren van wijnen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Wine Folly Masterclass. van Madeline Puckette

Het boek Wine Folly Masterclass. is geschreven door de auteur Madeline Puckette. 

Het kookboek Wine Folly Masterclass. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Wine Folly Masterclass. bestaat uit 232 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Karakter Uitgevers B.V. heeft het kookboek Wine Folly Masterclass. van Madeline Puckette uitgebracht. Het kookboek Wine Folly Masterclass. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789045214900.

Het kookboek Wine Folly Masterclass. van Madeline Puckette valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Wijn Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken