GS – Ze is verslaafd aan alles wat te maken heeft met bakken en doet dit jaar mee met Heel Holland Bakt. Kim Biemholt – op social media beter bekend als taartjunkie – vond bakken al veel langer leuk, maar hield het in het begin vooral bij een simpele kwarktaart of cake.

Liefde voor bakken
Op haar blog schrijft ze: “Toen ik op mijzelf ging wonen en Heel Holland Bakt ontdekte ontstond mijn liefde voor bakken pas echt. Het ergste is dat ik Heel Holland Bakt pas erg laat ontdekte, toen er al twee seizoenen voorbij waren. Toen ben ik nieuwe dingen gaan proberen en gaan experimenteren. Ik begon foto’s van mijn baksels te delen op mijn sociale media.” Met haar account @taartjunkie wil ze anderen inspireren om zelf aan de slag te gaan. “Mijn motto is namelijk: bakken is voor iedereen! Dus ren naar de winkel, haal die ingrediënten en tover je keuken om tot een chaos met een overheerlijk eindresultaat.” Bekijk hier het introductiefilmpje van Kim op de website van Heel Holland Bakt. 

Benieuwd naar beelden van de eerste uitzending? Klik hier!

Kim met een zelfgebakken fraisier.

Kim Biemholt is 1 van de 15 kandidaten die vanaf 9 december te zien is tijdens de eerste aflevering van Heel Holland Bakt. Op haar blog staan heerlijke recepten, waaronder de mirrorglaze mango passion taart. Deze is opgebouwd uit overheerlijke laagjes witte chocolademousse mango-passievruchten cremeux, jelly en een kokos daquoise. Kim: “Een uitdagende taart om te maken, maar het werk en wachten meer dan waard!” Klik hier voor het heerlijke recept!

Meer over mirrorglaze cakes? Deze zijn niet moeilijk om te maken. Klik hier!

De mirrorglaze taart van Kim!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *