1. Kookboeken
  2. Borrelplanken.

Borrelplanken. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Borrelplanken. van . Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek Borrelplanken.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijLantaarn Publishers.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Borrelplanken. van

Met deze fantastische borrelplanken kun je elk feest opfleuren. Of je nu een eenvoudige of uitgebreide borrelplank wilt maken, met dit boek krijg je alle tips die je nodig hebt. De recepten van elke borrelplank zijn gebaseerd op heerlijke, smakelijke ingrediënten. Er is een ruime keuze aan verschillende thema's, van Kaas- & Fruitplank tot een Vegetarische Plank. Ook wordt er aandacht besteed aan drankjes, met tips en lijsten van wat er het beste bij de gerechten passen. Met de hulp van dit boek kun je de perfecte borrelplank samenstellen en presenteren. De gerechten kunnen vooraf gemaakt worden, maar ook door gekochte producten te gebruiken hoeft het niet dagen te duren. Kortom, met dit boek kan je gezellige, smakelijke borrelplanken maken en je gasten verwennen. De kaft is stevig en heeft een mooie zilveren folie, wat het boek ook perfect maakt om cadeau te doen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Borrelplanken. van

Het boek Borrelplanken. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek Borrelplanken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Borrelplanken. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lantaarn Publishers. heeft het kookboek Borrelplanken. van uitgebracht. Het kookboek Borrelplanken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463546461.

Het kookboek Borrelplanken. van valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken