1. Kookboeken
  2. Intermittent fasting.

Intermittent fasting. van Nanneke Schreurs

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Intermittent fasting. van Nanneke Schreurs. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nanneke Schreurs.

Specificaties van het kookboek Intermittent fasting.
HoofdauteurNanneke Schreurs
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Intermittent fasting. van Nanneke Schreurs

Intermittent fasting is een populaire methode, die steeds meer mensen over de hele wereld gebruiken. Het is een manier om gezond te leven, waarbij je je maaltijden afwisselt tussen perioden van vasten en eten. Het is een effectieve manier om je gezondheid te verbeteren, je energie te verhogen en gewicht te verliezen. Met de Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele krijg je de basis van periodiek vasten in vier weken mee. Je krijgt tips, informatie en kun je oefeningen doen die je helpen bij het behalen van je doelen. In deze gids krijg je een betere kijk op je eigen levensstijl, waardoor je beter in staat bent om je gezondheid te verbeteren. Je krijgt een betere balans tussen je lichaam en geest, wat je in staat stelt om je doelen te bereiken en je energie te verhogen. Er wordt ook uitgelegd hoe je je maaltijden kunt plannen en hoe je snel resultaten kunt zien. Je leert hoe je je kunt voeden zonder de kilo's te verliezen die je hebt verdiend. De gids biedt ook veel recepten die je helpen bij het bereiken van je doelen. Je leert hoe je je eetgewoonten kunt veranderen, waardoor je gezondere keuzes kunt maken. Met Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele heb je alle basisbeginselen van periodiek vasten bij de hand. Het helpt je om in vier weken fitter, gezonder en slanker te worden. Je krijgt.

Veelgestelde vragen over het kookboek Intermittent fasting. van Nanneke Schreurs

Het boek Intermittent fasting. is geschreven door de auteur Nanneke Schreurs. 

Het kookboek Intermittent fasting. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Intermittent fasting. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Intermittent fasting. van Nanneke Schreurs uitgebracht. Het kookboek Intermittent fasting. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021574264.

Het kookboek Intermittent fasting. van Nanneke Schreurs valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken