1. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

5/5

Wordt de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. is geschikt voor 4 à 5 personen, heeft een laadvermogen van 1,4 kg en een inhoud van 7,3 l. Scroll verder voor meer informatie over de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

Specificaties van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

 

Vermogen2225 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,4 kg
Capaciteit in personen4 à 5 personen
MateriaalKunststof
Gewicht8 kg
Inhoud7,3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat is een veelzijdige friteuse die je ook gebruikt voor het grillen van een stukje vlees of vis. Met de meegeleverde spiesen bereid je zo gegrilde groenten. De Smart Sensing technologie meet nauwkeurig de temperatuur en baktijd van je ingrediënten. Je slaat je favoriete recepten op en start ze met één druk op de knop. Of je nu friet, vis, drumsticks of een hele kip bakt, de automatische programma's staan je bij. Voor taarten, cakes en andere gerechten stel je zelf de tijd en temperatuur in. Om je te helpen bij het maken van lekkere gerechten is er ook een app met recepten beschikbaar. Dit alles maakt de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat een uitstekend keuze voor iedereen die graag gezond en gemakkelijk kookt.

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent de juiste temperatuur en baktijd

    .

    Je slaat de instellingen voor je favoriete gerechten op, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren

    .

    De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet zal zijn.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dichtbij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. is 2225 W.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. is groot genoeg voor 4 à 5 personen. De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. heeft een inhoud van 7,3 l en een laadvermogen van 1,4 kg.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. weegt 8 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.