1. Miele DGC 7151.

Miele DGC 7151. oven

5/5

Met de Miele DGC 7151. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Taart bakken. De Miele DGC 7151. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 56 cm breed, 55 cm diep en 59 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Miele DGC 7151. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen56 cm breedte, 59 cm hoogte en 55 cm diepte.
Inhoud76 l
Gewicht42 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Stoomschaal
Oven/magnetron functiesGrill, Oven, Stoom
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht
Aanbevolen voor type etenGroente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Taart bakken

 

Omschrijving van de Miele DGC 7151. oven

De Miele DGC 7151 is een uiterst veelzijdige oven, waarmee je alle mogelijke gerechten kunt bereiden. Je kunt kiezen uit een driedubbele stoomfunctie, een warmhoudfunctie en een automatische bereiding. Hiermee bereid je in een handomdraai een heerlijke ovenschotel, stoomt je groenten of bak je een heerlijk stuk vlees. De oven heeft een ruime inhoud van 18 liter, waardoor je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. De handige bedieningspanelen geven je direct alle informatie die je nodig hebt, zodat je precies kunt zien wat je aan het koken bent. De oven heeft een energiezuinige bedrijfsmodus, waardoor je energie bespaart en voorkomt dat het apparaat te warm wordt. Met de Miele DGC 7151 bereid je elk gerecht op een gezonde manier. De oven heeft een unieke stoomfunctie die zorgt dat je gerecht vol van smaak, structuur en vitamines blijft. De telescopische rails zorgen dat je gemakkelijk het gerecht uit de oven kan halen zonder je vingers te verbranden. Ook het schoonmaken van de oven is gemakkelijk, dankzij de wanden met coating. Hierdoor hecht vuil zich minder snel, zodat je de oven snel weer schoon krijgt. Dit maakt het gebruiksgemak van deze oven groot. Met de Miele DGC 7151 maak je in een handomdraai alle mogelijke gerechten op een gezonde en energiezuinige manier.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten

    .

    Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten

    .

    Je bedient de oven erg gemakkelijk dankzij het topklasse gebruiksgemak.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes voedsel op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Miele DGC 7151. oven

De Miele DGC 7151. heeft de volgende afmetingen: 56 cm breedte, 59 cm hoogte en 55 cm diepte. De Miele DGC 7151. oven weegt 42 kg. 

De Miele DGC 7151. oven heeft een inhoud van 76 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Miele DGC 7151. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Miele DGC 7151. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Miele DGC 7151. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Stoomschaal.

Deze Miele DGC 7151. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven, Stoom. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Miele DGC 7151. oven zijn: Groente, vlees en vis stomen, Grote stukken vlees garen, Taart bakken.

Alternatieven voor deze Miele DGC 7151. oven