1. Kookboeken
  2. Op.

Op. van Jet van Nieuwkerk

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Op. van Jet van Nieuwkerk. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jet van Nieuwkerk.

Specificaties van het kookboek Op.
HoofdauteurJet van Nieuwkerk
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijBoekerij
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Boeken

Omschrijving van het kookboek Op. van Jet van Nieuwkerk

Op. is een kookboek voor peuters en dreumesen die weten wat ze willen. Het bevat vijftig leuke, lekkere en gezonde recepten met bekende ingrediënten die gemakkelijk te maken zijn. De recepten zijn samengesteld door Jet van Nieuwkerk, een ervaren kok die al meer dan twintig jaar in het vak zit. De recepten in Op. zijn afgestemd op het eetpatroon van peuters en dreumesen. Ze zijn zo opgesteld dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn en de ingrediënten gemakkelijk te krijgen zijn. Omdat kinderen vaak verrast willen worden door nieuwe smaken en texturen, is er gekozen voor een diversiteit aan recepten. Zo zijn er onder andere gerechten met vis, groenten en pastasaus. Alle recepten van Op. zijn door Jet van Nieuwkerk zelf getest op smaak en gemak. Zo kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen lekker eten én dat het makkelijk te bereiden is. Daarnaast is het kookboek ook nog eens leuk om te lezen. De recepten zijn voorzien van leuke illustraties en hebben een grappige titel die kinderen aanspreekt. Dit kookboek is dus een must-have voor ouders die op zoek zijn naar lekkere en gezonde recepten voor hun dreumes en peuter.

Veelgestelde vragen over het kookboek Op. van Jet van Nieuwkerk

Het boek Op. is geschreven door de auteur Jet van Nieuwkerk. 

Het kookboek Op. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Op. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Boekerij heeft het kookboek Op. van Jet van Nieuwkerk uitgebracht. Het kookboek Op. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789022597910.

Het kookboek Op. van Jet van Nieuwkerk valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken