Bakken met alcohol is hartstikke hot. Zo introduceerde Sprinkles Cupcakes (die van het cupcake-automaat) onlangs tijdelijk de margarita en de strawberry margarita cupcake met tequila en limoen botercrème. In 2018 kwam de Radler kwarktaart op de markt en na deze trendsetter werden er diverse varianten gemaakt zoals de taart met Liefmans! Maar dit keer een rijtje met 8 soorten cupcakes + drank. Zowel in het beslag voor cupcakes of de frosting kun je alcohol verwerken. En wie wil er nu geen cupcake met zijn of haar favo drankje? Want: A party without alcohol on a cupcake is just a meeting. Toch? 😉

Mmmm…

Liever ‘gewone’ cupcakes? Klik hier!

 1. Licor 43
  Licor 43 speelt een rol in zowel de cake als in het glazuur van deze heerlijke cupcakes. Maak ze voor vrienden tijdens een gezellig avondje thuis. Mmmm….
 2. Prosecco!
  Heb jij écht iets te vieren? Maak dan deze feestelijke cupcakes met prosecco frosting van cupcakerecepten.nl. Hier worden je gasten waarschijnlijk extra blij van!
 3. Baileys
  Dit zijn O zo lekkere vanille cupcakes met Baileys, chocolade en een lekker toef Baileys-crème bovenop. Te vinden op de website Vankoektotcake.nl
 4. Blue Curaçao
  Oh la laaa…lekker blauw! Deze heerlijke zomerse cupcakes met Blue Curaçao hebben een heerlijke citrussmaak. Het drankje gaat zowel in de cupcakes als de frosting.
 5. Limoncello
  Limoncello, dat heerlijke gele Italiaanse drankje is echt zooo lekker! In het recept van Dolcevia.com gaat de limoncello in de cupcakes, in de vulling en het glazuur. Driedubbel genieten dus!
 6. Advocaat
  Leuk voor Pasen of in de lente, maar ook een echte treat als je fan bent van advocaat. De super luchtige gele cupcakes met advocaat zijn te vinden bij familieoverdekook.nl. Yummy!
 7. Bier
  Stoere cupcakes voor stoere mannen (of vrouwen): deze maak je met bier en Irish Cream! Leuk idee voor Vaderdag of om een bierliefhebber te verrassen. Het recept staat op de website van cupcakesenmuffins.nl.
 8. Liefmans
  Jaaa, deze wil je! Liefmans red velvet cupcakes bevatten het zomerse rode drankje. Dat wordt genieten in het zonnetje met in de ene hand een ijskoude Liefmans en in de andere hand een Liefmans cupcake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *