In Zeeland is het desembrood van Bakker Voordijk te koop in de plaatsen Goes, Zierikzee en Middelburg. Sinds kort zijn de ambachtelijke desembroden ook voor de rest van Nederland verkrijgbaar. Elsbeth Voordijk, de zevende generatie Voordijk Bakkers, vond dat iedereen dit brood moest kunnen proeven. Daarom lanceerde ze onlangs de website www.besteldesembrood.nl.

Modern jasje
“Met besteldesembrood.nl willen we deze producten aan een nog bredere doelgroep aanbieden. Authentieke producten met kwaliteitsingrediënten. Producten volgens beproefde recepten, maar dan in een modern jasje”, meldt ze op de website.

Verschillende soorten
Op de website kun je zelf een ‘broodbox’ samenstellen. Er zijn verschillende soorten beschikbaar zoals desembrood met vijgen, met cranberry’s, met papaja en nog diverse anderen. De broodbox kun je ook cadeau doen, met een persoonlijke boodschap.

Thuis afbakken
Met besteldesembrood.nl heb je altijd verse producten in huis. Het product wordt goed verpakt, zodat het nog weken houdbaar is. Het is de bedoeling dat je het brood thuis afbakt. Klik hier om te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *