Wil je voor Valentijn iets speciaals bakken? Dat kan natuurlijk door een compleet nieuw recept uit te proberen, maar dan heb je kans dat het mislukt. Er zijn ook makkelijkere opties. Heb je al een favo baksel in gedachten, maar wil je deze snel omtoveren tot een Valentijnstaart? Dat doe je met de acht tips hieronder!

1. Gebruik sprinkles!
Sprinkles maken een baksel feestelijk en kleurrijk én ze zijn gewoon hartstikke lekker! Deze liefdevolle sprinkle medley van FunCakes is ideaal voor het decoreren van cupcakes, taarten, koekjes en meer. Perfect voor Valentijn!

Roze taart!

2. Hart bakvorm
Vandaag een hart, morgen een vierkant en daarna een ronde taart. Het kan allemaal met deze flexibele siliconen bakvorm. Creeër je eigen bakvorm met deze handige siliconen bake snake. Doordat de vorm uit 4 onderdelen bestaat welke je eenvoudig in elkaar kunt klikken heb je de mogelijkheid om diverse vormen te maken!

3. Taarttopper
Een taarttopper met een hartje of love zegt al heel veel. Wil je je partner ten huwelijk vragen? Steek dan op het laatste moment de taarttopper met Mr en Mrs in de taart. Stel DE vraag en nu hopen dat hij of zij ‘ja’ zegt!

4. Maak je beslag of topping rood
Vandaag is rood: De kleur van jouw baksel. Met een beetje kleurstof maak je je beslag voor koekjes, cake of biscuit lekker roze of rood. De kleur van de liefde! Ook te gebruiken voor je topping natuurlijk! Op zoek naar mooie Red Velvet recepten? Klik hier!

Ben jij gek op heerlijke plaatjes? Check hier meer dan 40 #fingerlickinggood Valentijn baksels op de website van Delish.com. Om je vingers bij af te likken!

Roze koekjes voor Valentijn!

5. Hartvormpige cupcakevormpjes
Wil je meer dan 1 hartje? Met deze siliconen vorm maak je gemakkelijk de leukste mini baksels. Je kunt de bakvorm gebruiken om baksels, chocolade, fondant en marsepein. Je kunt er zelfs zeep mee maken!

6. Spuit het erop!
Wat wil je vertellen tegen je grote liefde? Laat je hart spreken en spuit een boodschap op je taart. Dat doe je met deze decoratiepen. Vul de pen met chocolade of een andere lekere vulling en versieren maar! Koekjes decoreren? Hier leer je het! 

Wil je een écht Valentijnsbaksel maken? Kies dan uit deze prachtige recepten!

7. Een rood keukenschort
Geen tijd om je baksel Valentijn-proof te maken? Trek snel je rode keukenschort of een ander rood kledingstuk aan en presenteer je liefdestaart!

8. Drip!
Maak je weleens een dripcake met ganache? Er is ook speciale rode drip van Funcakes. Deze is ook wel bekend als fondant glazuur of smelt fondant. Voorzie je cupcakes of taarten eenvoudig van een mooi laagje rode glazuur dat uithardt. Yummy!

Mmm…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *