De éclair neemt toe aan populariteit. Twee Vlaamse jongens spelen hierop in door binnenkort twee shops te openen. Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde starten in het voorjaar met Chez claire: luxueuze ‘haute éclairs’, zoals je ze volgens hen in België nog niet kan vinden. Chez Claire gaat tegelijkertijd open in Antwerpen én in Gent. Dries & Yuri maakten in 2012 bekendheid met hun Wasbar concept.

Haute éclairs en champagne
Chez Claire stelt bij deze in primeur voor: de haute éclair. New & improved. Ze zullen verkrijgbaar zijn in niet minder dan 13 smaken (waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate). Ook komt er een een versie voor de fans met voedselintoleranties. Je kunt de éclairs gezellig ter plaatse eten bij Chez Claire of meenemen in cadeauverpakking. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire ook al volop aan het experimenteren met vegan clairs.

Dries en Yuri
Dries en Yuri openden eind 2012 de eerste vestiging van Wasbar in Gent. Een paar maand later werden ze winnaar van ‘Topstarter’, en in 2015 wonnen ze Belgium’s New Brand of the Year. Datzelfde jaar werd WASBAR verkocht aan Top Brands.

De opening van Chez Claire in Gent en Antwerpen wordt eind februari verwacht.

Klik hier voor de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *