1. Kookboeken
  2. De snelle bakplaat.

De snelle bakplaat. van Rukmini Iyer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De snelle bakplaat. van Rukmini Iyer. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rukmini Iyer.

Specificaties van het kookboek De snelle bakplaat.
HoofdauteurRukmini Iyer
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek De snelle bakplaat. van Rukmini Iyer

Met de snelle bakplaat versla je de verveling aan de keukentafel. Deze geweldige collectie van unieke ovengerechten is geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent of een gevorderde kok. Rukmini Iyer heeft een boek vol met heerlijke recepten die eenvoudig en snel klaar te maken zijn. Je krijgt ingrediëntenlijsten die je helpen bij het kiezen van de juiste ingrediënten, stap-voor-stap-instructies en tips over de bereiding van de gerechten. Bovendien zijn alle recepten vegetarisch en glutenvrij, wat betekent dat iedereen kan genieten van deze heerlijke ovengerechten. Het boek bevat gerechten voor iedere gelegenheid, van de gezellige avondmaaltijd met vrienden tot de romantische maaltijd voor twee. De recepten variëren van klassieke Indiase curry's tot stevige ovenschotels en heerlijke zoete desserts. Als je op zoek bent naar een originele manier om je avondmaaltijd te bereiden, dan is dit het boek voor jou. De snelle bakplaat is een geweldige manier om de keuken te veroveren en gerechten te maken die iedereen kan genieten.

Veelgestelde vragen over het kookboek De snelle bakplaat. van Rukmini Iyer

Het boek De snelle bakplaat. is geschreven door de auteur Rukmini Iyer. 

Het kookboek De snelle bakplaat. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De snelle bakplaat. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek De snelle bakplaat. van Rukmini Iyer uitgebracht. Het kookboek De snelle bakplaat. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016274.

Het kookboek De snelle bakplaat. van Rukmini Iyer valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken