1. Kookboeken
  2. Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer.

Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tamara de Weijer.

Specificaties van het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer.
HoofdauteurTamara de Weijer
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

Tamara de Weijer is huisarts en gespecialiseerd in voeding en het behandelen van maag- en darmklachten. In haar boek Eet beter voor je maag en darmen leert ze je hoe je je dagelijkse voeding kunt aanpassen om je maag- en darmklachten te verminderen. Het boek bevat een 10-wekenplan waarmee je stapsgewijs kunt beginnen met het verbeteren van je eetgewoontes. In elke fase krijg je een uitgebreide ingrediëntenlijst met daarop afgestemde recepten. Deze recepten zijn makkelijk en snel te bereiden. Daarnaast geeft Tamara je tips over leefstijl en voedingsadviezen om je maag- en darmklachten te verminderen. Met Eet beter voor je maag en darmen krijg je de juiste kennis en tools om je gezondheid te verbeteren. Je krijgt inzicht in wat je eet en waarom, en je kunt je eetgewoontes aanpassen voor meer energie, een betere spijsvertering en meer algemeen welzijn. Dus als je op zoek bent naar een manier om je maag- en darmklachten te verminderen, is dit boek de perfecte start.

Veelgestelde vragen over het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer

Het boek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. is geschreven door de auteur Tamara de Weijer. 

Het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer uitgebracht. Het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021584003.

Het kookboek Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer. van Tamara de Weijer valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidsproblemen Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken