1. Tristar Pizza Festa 4.

Tristar Pizza Festa 4.

5/5

Lees alles wat je moet weten over de Tristar Pizza Festa 4. en ontdek de meest belangrijke specificaties van deze prachtige pizzaoven. De Tristar Pizza Festa 4. is gemaakt van Aardewerk, Kunststof. Als je een pizzaoven zoekt die 1 standen heeft en een vermogen van 900 W, dan zou deze Tristar Pizza Festa 4. wel eens voor jou de juiste pizzaoven kunnen zijn. Lees snel verder.

Specificaties van de Tristar Pizza Festa 4.
Type pizzaovenMet koepel
MateriaalAardewerk, Kunststof
Vermogen900 W
Maximale temperatuur200 °C
Aantal standen1

Omschrijving van de Tristar Pizza Festa 4.

Met de Tristar Pizza Festa 4 beleef je een waar feestje. Je bakt gelijktijdig 4 kleine pizza's met vrienden of familie. Met de anti-aanbaklaag op de bodem van de pizza oven krijg je altijd een krokant resultaat. Door de handige constructie bereikt de oven hoge temperaturen waardoor je pizza's knapperig en lekker bakken. Ook heeft de pizza maker 4 openingen, waardoor je de oven met 4 personen kunt gebruiken. De meegeleverde spatels maken het gemakkelijk om de pizza's uit de oven te halen. Met de uitsteekvorm die je krijgt, is het eenvoudig om pizzavormen uit het deeg te maken. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Met de Tristar Pizza Festa 4 maak je een heerlijke avond met vrienden of familie en geniet je van knapperige Italiaanse pizza's!

Pluspunten
  • Dankzij de anti-aanbaklaag haal je de pizza's moeiteloos van de bakplaat af. De pizza oven blijft dankzij de antislipvoetjes stevig op zijn plaats staan.

Minpunten
  • De oven heeft geen regelbare temperatuur.

Veelgestelde vragen over de Tristar Pizza Festa 4.

De Tristar Pizza Festa 4. is een pizzaoven Met koepel. Handig voor in de tuin maar ook in huis.

De Tristar Pizza Festa 4. is gemaakt van Aardewerk, Kunststof. Stevig, duurzaam en warmtevast.

Het vermogen van de Tristar Pizza Festa 4. is 900 W.  

De Tristar Pizza Festa 4. kan maximaal 200 °C worden. Doe voorzichtig wanneer je de pizzaoven in gebruik hebt.

De Tristar Pizza Festa 4. heeft 1 standen. Zo maak je zelf de lekkerste pizza’s.