1. Emerio Pizzarette Cool Wall – 6 personen.

Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen.

5/5

Lees alles wat je moet weten over de Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. en ontdek de meest belangrijke specificaties van deze prachtige pizzaoven. De Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. is gemaakt van Aardewerk. Als je een pizzaoven zoekt die 1 standen heeft en een vermogen van 1200 W, dan zou deze Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. wel eens voor jou de juiste pizzaoven kunnen zijn. Lees snel verder.

Specificaties van de Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen.
Type pizzaovenMet koepel
MateriaalAardewerk
Vermogen1200 W
Maximale temperatuur250 °C
Aantal standen1

Omschrijving van de Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen.

De Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen is een handige pizzaoven waarmee je binnen een paar minuten een heerlijke pizza kunt bakken. De oven heeft een terracotta koepel die de warmte vast houdt en ervoor zorgt dat de temperatuur in de oven snel omhoog gaat tot 250 graden Celsius. Hierdoor is het mogelijk om binnen 15 minuten 6 mini pizza's te bakken. De bakplaat heeft een antiaanbaklaag, zodat de pizza's niet aan de bodem blijven plakken. Met de meegeleverde spatels haal je de pizza's gemakkelijk uit de oven en serveer je ze direct. Perfect om samen met vrienden en familie een avondje lekker te pizza bakken.

Pluspunten
  • De pizzaoven blijft dankzij de antislipvoetjes stevig op zijn plaats staan. Dankzij de anti-aanbaklaag kun je de pizza's gemakkelijk van de bakplaat afhalen. Op de ruime bakplaat kun je pizza's met het hele gezin bakken.

Minpunten
  • De oven heeft geen instelbare temperatuur.

Veelgestelde vragen over de Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen.

De Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. is een pizzaoven Met koepel. Handig voor in de tuin maar ook in huis.

De Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. is gemaakt van Aardewerk. Stevig, duurzaam en warmtevast.

Het vermogen van de Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. is 1200 W.  

De Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. kan maximaal 250 °C worden. Doe voorzichtig wanneer je de pizzaoven in gebruik hebt.

De Emerio Pizzarette Cool Wall - 6 personen. heeft 1 standen. Zo maak je zelf de lekkerste pizza’s.