1. Kookboeken
  2. 500 salades.

500 salades. van Susannah Blake

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 salades. van Susannah Blake. Een kookboek bestaande uit 287 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Susannah Blake.

Specificaties van het kookboek 500 salades.
HoofdauteurSusannah Blake
Aantal pagina’s287
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 salades. van Susannah Blake

Onze 500 Salades is een prachtig boek waarin je een schat aan recepten kunt vinden. Als je op zoek bent naar een gezonde voeding die ook nog eens snel klaar is, dan is dit een ideale optie. De salades variëren van koude tot warme salades, van salades als bijgerecht of als hoofdmaaltijd, van pikante tot romige salades. Met 500 Salades kun je eindeloos variëren. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende salade voor een zomerse dag, of een warme salade voor een koude winteravond, je vindt het allemaal in dit boek. Je kunt je kookkunsten ook uitbreiden met specifieke salades zoals kikkererwten-sla of zoete aardappelsalade. Je kunt zelfs kiezen uit speciale salades met een Aziatisch tintje zoals Thaise salade met pinda's of Japanse wakamé salade. Dus als je op zoek bent naar een ideale manier om gezond en lekker te eten, dan is 500 Salades een absolute must!

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 salades. van Susannah Blake

Het boek 500 salades. is geschreven door de auteur Susannah Blake. 

Het kookboek 500 salades. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 salades. bestaat uit 287 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 salades. van Susannah Blake uitgebracht. Het kookboek 500 salades. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048301539.

Het kookboek 500 salades. van Susannah Blake valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken