1. Kookboeken
  2. Lekker afvallen met minder koolhydraten.

Lekker afvallen met minder koolhydraten. van Club Slank

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker afvallen met minder koolhydraten. van Club Slank. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Club Slank.

Specificaties van het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten.
HoofdauteurClub Slank
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. van Club Slank

Met dit boek kun je op een gezonde, lekkere manier afvallen door minder koolhydraten te eten. Het boek bevat veel informatie over hoe je het beste koolhydraten kunt verminderen. Er worden ook veel tips en recepten gegeven om de koolhydraatarme levensstijl vol te houden. Daarnaast zijn er ook veel recepten die volledig vegetarisch en flexitarisch zijn. Het boek bevat ook informatie over de voordelen van koolhydraatarm eten, zoals vermindering van hongergevoel en verbetering van je metabolisme. Er zijn ook veel tips voor het kiezen van de juiste voedingsmiddelen en voor het samenstellen van een koolhydraatarm dieet. Daarnaast zijn er ook tips voor het bepalen van de juiste hoeveelheid koolhydraten per maaltijd. Met 'Lekker afvallen met minder koolhydraten' heb je alle informatie die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen, terwijl je ook lekker kunt eten. Als je zorgvuldig de recepten volgt en de tips opvolgt, zul je in korte tijd merken dat je afvalt terwijl je ook van je maaltijden kunt genieten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. van Club Slank

Het boek Lekker afvallen met minder koolhydraten. is geschreven door de auteur Club Slank. 

Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. van Club Slank uitgebracht. Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021590981.

Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten. van Club Slank valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken