1. Kookboeken
  2. Zoet genoeg.

Zoet genoeg. van Alison Roman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Zoet genoeg. van Alison Roman. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Alison Roman.

Specificaties van het kookboek Zoet genoeg.
HoofdauteurAlison Roman
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Zoet genoeg. van Alison Roman

In Zoet Genoeg van Alison Roman kun je genieten van heerlijke, simpele recepten die je helemaal zelf kunt maken. De recepten lijken ingewikkeld, maar zijn heel gemakkelijk te maken. Als je deze prachtige gerechten maakt, zal je ervan genieten hoe verschillende smaken en texturen samenkomen. Alison Roman is een Amerikaanse kok en auteur, en ze is alom geprezen om haar eenvoudige en lekkere recepten. Ze is net zo verslavend als Yvette van Boven, met knalrode lippen zoals deze kleurrijke Franse kok. Je zult versteld staan van de eenvoudige ingrediënten die Alison gebruikt om te zorgen voor een smakelijke maaltijd. Met Zoet Genoeg van Alison Roman kun je je eigen gerechten maken die lekker, eenvoudig en opwindend tegelijk zijn. Je zult verrast zijn door de eenvoudige ingrediënten en de smaken die je kunt creëren. Deze recepten zullen een glimlach op je gezicht toveren bij elke maaltijd. Je zult verliefd worden op deze heerlijke recepten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Zoet genoeg. van Alison Roman

Het boek Zoet genoeg. is geschreven door de auteur Alison Roman. 

Het kookboek Zoet genoeg. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Zoet genoeg. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Zoet genoeg. van Alison Roman uitgebracht. Het kookboek Zoet genoeg. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000387373.

Het kookboek Zoet genoeg. van Alison Roman valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken