De producten van KitchenAid zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Volgend jaar bestaat het bedrijf 100 jaar en dat vieren ze met een keukenmachine in een nieuwe kleur genaamd Misty Blue. Deze keukenmachine is een Limited Edition. De eerste 20 klanten krijgen er een prachtige witte keramische mengkom bij. Mocht je de kleur geweldig vinden en past hij perfect in je keuken, dan kun je er ook nog een oven bij kopen.

Foto: KitchenAid

Misty Blue
De blauwe retro kleur is niet geheel nieuw. Misty Blue is één van de eerste kleuren die KitchenAid introduceerde. Op de keukenmachine staat: 1919 – one hundred years – 2019.

Kijk op KitchenAid.com om meer foto’s te zien van deze Limited Edition. 

Personaliseer jouw KitchenAid
Wist je dat je een KitchenAid volledig in jouw kleur kunt bestellen? Ook kun je zelfs je naam of een persoonlijke boodschap in de keukenrobot laten graveren. Op Kitchenaid.nl kun je hem helemaal zelf samenstellen!  Dankzij het design met gladde, afgeronde, kantelende kop die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je de perfecte mixer-keukenrobot vinden. De mixer/keukenrobot, die wordt gemaakt van gegoten metaal en nog steeds in Ohio (VS) met de hand in elkaar wordt gezet, is niet alleen elegant om te zien, maar ook duurzaam, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig in het gebruik. De hoogstaande kwaliteit en het tijdloze ontwerp van onze iconische mixer/keukenrobot helpt je bij het creëren van zelfgemaakte smaaksensaties. Het originele planetaire kneedsysteem, waarbij de menghaak in de ene richting om zijn as draait terwijl hij in de andere richting klopt en beweegt, duwt de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *