1. Kookboeken
  2. Mijn eerste kookboek.

Mijn eerste kookboek. van Diverse auteurs

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Mijn eerste kookboek. van Diverse auteurs. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Diverse auteurs.

Specificaties van het kookboek Mijn eerste kookboek.
HoofdauteurDiverse auteurs
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Mijn eerste kookboek. van Diverse auteurs

Met Mijn eerste kookboek is het eenvoudiger dan ooit om lekkere maaltijden te bereiden. Beginnende koks zullen elke stap van de kookprocessen begrijpen, dankzij de duidelijke instructies en illustraties. Dit kookboek bevat simpele recepten voor verschillende gerechten, waaronder pasta's, salades, soepen en gebak. Het boek bevat ook een uitgebreide lijst met benodigde ingrediënten en instructies over hoe je de maaltijden kunt serveren. Daarnaast zijn er ook suggesties voor lekkere bijgerechten en desserts, die je kunt combineren met de hoofdgerechten. Je vindt ook tips over hoe je kunt variëren met de recepten, zodat je elke dag iets nieuws kunt proberen. Laat je creativiteit de vrije loop met Mijn eerste kookboek!

Veelgestelde vragen over het kookboek Mijn eerste kookboek. van Diverse auteurs

Het boek Mijn eerste kookboek. is geschreven door de auteur Diverse auteurs. 

Het kookboek Mijn eerste kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Mijn eerste kookboek. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek Mijn eerste kookboek. van Diverse auteurs uitgebracht. Het kookboek Mijn eerste kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048311774.

Het kookboek Mijn eerste kookboek. van Diverse auteurs valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken