1. Kookboeken
  2. Kampeerkoken.

Kampeerkoken. van Julius Jaspers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kampeerkoken. van Julius Jaspers. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julius Jaspers.

Specificaties van het kookboek Kampeerkoken.
HoofdauteurJulius Jaspers
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kampeerkoken. van Julius Jaspers

Kampeerkoken is de perfecte oplossing voor al uw kookbehoeften tijdens het kamperen. Of het nu gaat om het koken van een maaltijd onder de sterren of om het bereiden van een lekkere snack op de camping, Kampeerkoken heeft voor iedereen een passende oplossing. Met 65 verschillende recepten heeft u een grote keuze aan maaltijden, snacks en desserts die geschikt zijn voor in de caravan, tent, boot of camper. Kampeerkoken is ontworpen om het kampeerleven nog leuker te maken, met recepten die eenvoudig te bereiden zijn door zowel beginners als ervaren kampeerders. Het boek biedt een grote verscheidenheid aan recepten, waaronder klassieke kampeergerechten, zoals chili con carne, kampvuur pizza's en desserts zoals geroosterde marshmallows of bananenbrood. Daarnaast zijn er ook vegetarische opties en andere gerechten die voor elk moment van de dag geschikt zijn. Kampeerkoken is niet alleen bedoeld om uw maaltijden te verbeteren, maar ook om het opbouwen en afbreken van uw camping gemakkelijker te maken. Elk recept heeft een lijst met benodigdheden, zodat u precies weet wat u nodig heeft voor het koken. Daarnaast wordt u ook geïnformeerd over de tijd die nodig is voor het bereiden van de recepten en de hoeveelheid ingrediënten die u nodig hee.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kampeerkoken. van Julius Jaspers

Het boek Kampeerkoken. is geschreven door de auteur Julius Jaspers. 

Het kookboek Kampeerkoken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kampeerkoken. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kampeerkoken. van Julius Jaspers uitgebracht. Het kookboek Kampeerkoken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048867844.

Het kookboek Kampeerkoken. van Julius Jaspers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken