1. Kookboeken
  2. Sterke Recepten.

Sterke Recepten. van SterkInDeKeuken

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Sterke Recepten. van SterkInDeKeuken. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van SterkInDeKeuken.

Specificaties van het kookboek Sterke Recepten.
HoofdauteurSterkInDeKeuken
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijSterkInDeKeuken
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Sterke Recepten. van SterkInDeKeuken

Sterke Recepten is het perfecte kookboek voor de echte foodie! Hierin vind je recepten die je met gemak thuis kunt maken, waarmee je iedereen omver blaast. De Gebroeders Michael Sterk & Daniel Sterk zorgen dat ieder recept perfect is. Zij zijn de oprichters van Sterkindekeuken.nl, het grootste platform voor snelle kook- en bakvideo’s in Nederland. In dit boek kun je je vergapen aan de mooie illustraties, aan de exclusieve kijk achter de schermen, aan de persoonlijke verhalen en dilemma’s, en aan de verrassende en creatieve recepten. Deze recepten zijn uitgedacht door de Gebroeders Sterk, dus je weet dat je met kwaliteit aan het koken bent. Daarnaast vind je in het boek ook nog foto’s uit het verleden, waar je je vast en zeker in zult herkennen. Wil jij ook al je gasten verrassen met lekkere gerechten? Dan is dit kookboek een absolute must!

Veelgestelde vragen over het kookboek Sterke Recepten. van SterkInDeKeuken

Het boek Sterke Recepten. is geschreven door de auteur SterkInDeKeuken. 

Het kookboek Sterke Recepten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Sterke Recepten. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij SterkInDeKeuken heeft het kookboek Sterke Recepten. van SterkInDeKeuken uitgebracht. Het kookboek Sterke Recepten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789090317564.

Het kookboek Sterke Recepten. van SterkInDeKeuken valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken