1. Kookboeken
  2. Soulfood Spaghetti.

Soulfood Spaghetti. van Jurino Ignacio

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Soulfood Spaghetti. van Jurino Ignacio. Een kookboek bestaande uit 260 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jurino Ignacio.

Specificaties van het kookboek Soulfood Spaghetti.
HoofdauteurJurino Ignacio
Aantal pagina’s260
TaalNederlands
HoofduitgeverijTerrizzi
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Soulfood Spaghetti. van Jurino Ignacio

Soulfood Spaghetti is een kookboek dat een unieke mix biedt van Caribische en Italiaanse recepten. De gerechten zijn samengesteld door twee ervaren chefs, Jurino en Linda. Zij hebben een assortiment van exotische en authentieke gerechten ontwikkeld, waaronder de beste Spaghetti. Dit kookboek levert u de meest heerlijke en kleurrijke gerechten die u ooit zult proeven. Van eenvoudige maaltijden tot uitgebreide feestgerechten, Soulfood Spaghetti heeft het allemaal. Er staan ook recepten in voor een aantal favoriete ingrediënten zoals kokos, vlees, vis en groenten. U zult genieten van deze Caribisch-Italiaanse specialiteiten, die elk met veel liefde en aandacht zijn samengesteld. Ontdek de culinaire ervaring die je zal verrassen en je zintuigen zal prikkelen. Laat je meevoeren op een ontdekkingsreis door de krachtige combinatie van Caribische en Italiaanse smaken. Proef de smaak van de zon met de recepten uit Soulfood Spaghetti. Een kookboek dat je zal verleiden en verrassen met de meest heerlijke Caribisch-Italiaanse gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Soulfood Spaghetti. van Jurino Ignacio

Het boek Soulfood Spaghetti. is geschreven door de auteur Jurino Ignacio. 

Het kookboek Soulfood Spaghetti. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Soulfood Spaghetti. bestaat uit 260 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Terrizzi heeft het kookboek Soulfood Spaghetti. van Jurino Ignacio uitgebracht. Het kookboek Soulfood Spaghetti. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082438277.

Het kookboek Soulfood Spaghetti. van Jurino Ignacio valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken