1. Kookboeken
  2. Groot Indonesisch kookboek.

Groot Indonesisch kookboek. van Beb Vuyk

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Groot Indonesisch kookboek. van Beb Vuyk. Een kookboek bestaande uit 432 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Beb Vuyk.

Specificaties van het kookboek Groot Indonesisch kookboek.
HoofdauteurBeb Vuyk
Aantal pagina’s432
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
KeukenAziatisch, Indonesisch
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Groot Indonesisch kookboek. van Beb Vuyk

Het Groot Indonesisch Kookboek van Beb Vuyk is al meer dan 30 jaar hét kookboek voor iedereen die de Indonesische keuken wil leren kennen. In dit kookboek vind je honderden recepten voor de lekkerste gerechten, van Soto Ajam en spekkoek tot babi ketjap, tahoe bakso en eend met Balinese kruiden. Door de handige tips van Beb Vuyk is het kookboek geschikt voor mensen met elk niveau. Bovendien biedt het Groot Indonesisch Kookboek een uitgebreid overzicht van de ingrediënten die je voor deze gerechten nodig hebt. De klassieker van Beb Vuyk is nu verkrijgbaar als schitterende luxe-editie. Met dit boek kun je met slechts een handvol ingrediënten een gamma aan authentieke gerechten bereiden. Volgens de Algemeen Dagblad is dit kookboek een must-have voor elke liefhebber van de Indonesische keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Groot Indonesisch kookboek. van Beb Vuyk

Het boek Groot Indonesisch kookboek. is geschreven door de auteur Beb Vuyk. 

Het kookboek Groot Indonesisch kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Groot Indonesisch kookboek. bestaat uit 432 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Groot Indonesisch kookboek. van Beb Vuyk uitgebracht. Het kookboek Groot Indonesisch kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021558219.

Het kookboek Groot Indonesisch kookboek. van Beb Vuyk valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Indonesisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken