Jenneke Dubois is de eigenaresse van Holy Nut in Amsterdam. Als foodlover is ze gek op het maken van lekkernijen, geeft ze aan op haar website. De producten die ze verkoopt zijn 100% biologisch, glutenvrij en vegan. Ook bevatten deze geen geraffineerde suikers, zuivel, soja en pinda’s. Daarnaast zijn de producten van Holy Nut voornamelijk ‘raw’ en geschikt voor mensen die een paleo-dieet volgen.

Foto’s: Instagram @holynut_

Seizoenssmaken
De foto’s op haar Instagrampagina zien eruit als een plaatje. In een interview met Biojournaal.nl vertelt Jenneke: “Ik vind het leuk om mijn taarten er mooi en lekker uit te laten zien. Ik werk met seizoenssmaken, maar heb ook zes standaard smaken in het assortiment. Ook komen er weleens aanvragen voor bruidstaarten. Dat vind ik ook erg leuk om te doen.”

Jenneke had altijd al een grote interesse in plantaardige en suikervrije producten en producten zonder geraffineerde suikers. “Ik raakte bekend met een techniek om taarten te maken die aansloten op deze vraag. Ik werd er echt als het ware door gegrepen. Ik ben zelf een enorme zoetekauw, maar wilde wel graag gezonde zoete snacks, dus ben ik gaan experimenteren”, aldus Jenneke.

Klik hier voor het volledige artikel van Biojournaal.

De producten van Holy Nut zijn verkrijgbaar in verschillende shops. Klik hier voor de locaties.

Volg Holy Nut ook op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *