Jiao en Kiki van Bake It! zijn twee ambitieuze en ondernemende studenten aan Hogeschool Tio Utrecht. Bake It! verkoopt bakboxen voor het maken van de allerlekkerste taarten en cupcakes. “Op dit moment zijn we bezig met onze minoren voordat we in april gaan Afstuderen van onze HBO opleiding Hotel- en Eventmanagement. Voor onze minor Digital Marketing ontwerpen wij professionele websites. Toen het idee voor Bake It! ontstond, bedachten we hier serieus mee aan de slag te gaan als bedrijf’, vertellen de oprichters van BakeIt! Jiao en Kiki.

De bakbox van Bakt It!

Denk aan Hello Fresh, maar dan voor taarten & cupcakes

“Bij het bestellen kiezen de klanten simpel weg welke taart en/ of cupcakes ze willen maken en ontvangen dan een volledige box thuis met alle ingrediënten. De bakbox bevat dus alle afgewogen ingrediënten voor de gekozen taart en/of cupcakes en een stap voor stap uitleg. Denk aan Hello Fresh, maar dan voor taarten & cupcakes. Met een druk op de knop hebben klanten alles in huis en dan bakken maar!”

Mmmm….een Chocolade Fudge Taart!

Half februari lanceert de website definitief maar in de tussentijd kunnen mensen Bake It volgen op social media. “We beginnen de verkoop met twee taartboxen en twee cupcakeboxen. Smaken van de taarten zijn Chocolade Fudge Taart en Carrot Cake. Voor de cupcakes; koffie cupcakes met een vulling van mokka ganache en ultieme vanille bean cupcakes. De recepten hiervoor hebben we zelf uitgewerkt en voor de foto’s zelf gebakken en gefotografeerd. De baksels uit de bakbox van Bake It smaken heerlijk!”

Of heb je trek in koffie/mokka cupcakes?

Volg Bake It op Instagram!

Een Carrot Cake om je vingers bij af te likken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *