1. Kookboeken
  2. Theetuin.

Theetuin. van Modeste Herwig

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Theetuin. van Modeste Herwig. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Modeste Herwig.

Specificaties van het kookboek Theetuin.
HoofdauteurModeste Herwig
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte Groen
Keuken
CategorieKookboeken Vrije tijd & Hobby Drankboeken Tuinieren Planten & Kweken Moestuinen Thee & Koffie Boeken

Omschrijving van het kookboek Theetuin. van Modeste Herwig

Theetuin is een uniek boek voor iedereen die zijn eigen tuin wil omvormen tot een heerlijke theetuin. De gedetailleerde gids geeft stap voor stap uitleg over het kweken, oogsten en verwerken van 40 verschillende soorten theeplanten. Het boek bevat een gevarieerd aanbod aan planten, zoals vaste planten, eenjarigen en heesters, waarvan de bladeren, bessen en bloemen je een onweerstaanbare theemengsel kunnen geven. Het boek biedt niet alleen informatie over de theetuin, maar ook tips over hoe je je theemengsel naar eigen smaak kunt samenstellen en hoe je het kunt combineren met andere ingrediënten. Theetuin legt je ook uit hoe je thee kunt opslaan, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Het boek is rijk geïllustreerd, met duidelijke afbeeldingen en beschrijvingen die je helpen bij het maken van thee voor elk moment van de dag.

Veelgestelde vragen over het kookboek Theetuin. van Modeste Herwig

Het boek Theetuin. is geschreven door de auteur Modeste Herwig. 

Het kookboek Theetuin. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Theetuin. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte Groen heeft het kookboek Theetuin. van Modeste Herwig uitgebracht. Het kookboek Theetuin. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789462501126.

Het kookboek Theetuin. van Modeste Herwig valt in de categorie Kookboeken Vrije tijd & Hobby Drankboeken Tuinieren Planten & Kweken Moestuinen Thee & Koffie Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken