1. Kookboeken
  2. Smokey Goodness Lowlands BBQ.

Smokey Goodness Lowlands BBQ. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Smokey Goodness Lowlands BBQ. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. van Jord Althuizen

Smokey Goodness Lowlands BBQ is een boek vol met de meest heerlijke, authentieke BBQ-recepten van Jord Althuizen. Laat je verleiden door de smakelijke kreeft, wereldberoemde lamsvlees en award-winning rundvlees uit onze eigen Lage Landen. Laat je meevoeren in de werelden van barbecuen, waar je alle benodigde informatie en tips vindt die nodig zijn om een perfecte BBQ-ervaring te creëren. Maar er is meer dan alleen een collectie recepten. Met Smokey Goodness Lowlands BBQ krijg je ook toegang tot een exclusieve BBQ-guide met de heetste BBQ-restaurants, vetste BBQ-shops en beste slagers in Nederland en België. Laat je verrassen door de unieke BBQ-ervaringen die je te wachten staan, en geniet van de ultieme verwennerij die deze BBQ-traktatie in petto heeft!

Veelgestelde vragen over het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. van Jord Althuizen

Het boek Smokey Goodness Lowlands BBQ. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021577852.

Het kookboek Smokey Goodness Lowlands BBQ. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken