1. Kookboeken
  2. Het ultieme mannenkookboek.

Het ultieme mannenkookboek. van Diverse auteurs

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het ultieme mannenkookboek. van Diverse auteurs. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Diverse auteurs.

Specificaties van het kookboek Het ultieme mannenkookboek.
HoofdauteurDiverse auteurs
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Het ultieme mannenkookboek. van Diverse auteurs

Met het ultieme mannenkookboek kan iedere man de keuken in! De meest populaire recepten voor mannen zijn verzameld in één boek. Elk recept is makkelijk en heerlijk. Of je nou een vleeseter, familieman, verleider of beginnende kok bent, er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit klassieke, zoete, gezonde en voedzame gerechten. Er is zelfs een speciaal grillhoofdstuk voor mannen die niet zonder de barbecue kunnen. Je krijgt ook alle basisinformatie die je nodig hebt om de perfecte gerechten te maken. Er zijn tips en trucs om een geslaagd resultaat te garanderen. Zodat je nooit meer van de kook raakt. Kook- en eetplezier gegarandeerd! Wordt de keukenkoning en bewijs dat mannen ook goed kunnen koken. Met dit boek kan het niet mis gaan.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het ultieme mannenkookboek. van Diverse auteurs

Het boek Het ultieme mannenkookboek. is geschreven door de auteur Diverse auteurs. 

Het kookboek Het ultieme mannenkookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het ultieme mannenkookboek. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek Het ultieme mannenkookboek. van Diverse auteurs uitgebracht. Het kookboek Het ultieme mannenkookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048316267.

Het kookboek Het ultieme mannenkookboek. van Diverse auteurs valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken