Ken je de pompons nog? Die gekleurde fluffy bolletjes die je vroeger tijdens handwerkles mocht maken met draad en een kartonnetje? Heerlijke herinnering toch? Er zijn nu ook pompon-taarten, helemaal eetbaar. Bakliefhebber Katherine Sabbath heeft een manier gevonden om gekleurde pompons te maken en dit te verwerken in een taart. Dit meldt popsugar.com.

Hoe Katherine deze maakt? Met marshmallows, kokosnoot en vanille. Op Instagram schrijft ze: “Dreamy marshmallowy domes of coconut flecked fluff, cuddling a vanilla velvet cake.” Meer weten? Het recept staat stap voor stap beschreven in haar boek. Klik hier om een kijkje te nemen op haar website. Het is geen traditioneel bakboek, er zitten naast recepten ook veel verrassingen in zoals 10 amazing cake pop-ups. Het wordt wereldwijd geleverd.

Katherine is een ster in het maken van prachtige taarten. Dat zie je op haar Instagram-pagina.

Foto: Katherine Sabbath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *