1. Kookboeken
  2. Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken.

Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. van Steffen Guido Fleischhauer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. van Steffen Guido Fleischhauer. Een kookboek bestaande uit 280 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Steffen Guido Fleischhauer.

Specificaties van het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken.
HoofdauteurSteffen Guido Fleischhauer
Aantal pagina’s280
TaalNederlands
HoofduitgeverijSchildpad Boeken
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. van Steffen Guido Fleischhauer

Met dit boek krijgt u een uitgebreid overzicht van eetbare wilde planten. U kunt kiezen uit meer dan 200 soorten waarvan alleen de edibele delen worden beschreven en beoordeeld. De planten worden gesorteerd op familie, hun verspreiding en kenmerken zodat u de planten gemakkelijk kunt herkennen en gebruiken. Daarnaast bevat het boek informatie over het verzamelen, bewerken en bewaren van eetbare wilde planten. U krijgt ook tips over de verwerking van verschillende plantensoorten, zoals het maken van jam, het drogen en invriezen van kruiden. Er worden ook recepten gegeven voor het bereiden van de eetbare wilde planten. Dit boek is ideaal voor degenen die geïnteresseerd zijn in wilde edibele planten. Het is een handzaam en overzichtelijk boek met goede informatie en recepten. U kunt de planten gemakkelijk herkennen en gebruiken. Bovendien biedt het boek informatie over het verzamelen, bewerken en bewaren van eetbare wilde planten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. van Steffen Guido Fleischhauer

Het boek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. is geschreven door de auteur Steffen Guido Fleischhauer. 

Het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. bestaat uit 280 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Schildpad Boeken heeft het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. van Steffen Guido Fleischhauer uitgebracht. Het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789077463253.

Het kookboek Eetbare wilde planten, 200 soorten herkennen en gebruiken. van Steffen Guido Fleischhauer valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken