Dat de dripcake hartstikke populair bij thuisbakkers was, wisten we al. Maar wie geen tijd of zin heeft om hem zelf te maken: je kunt deze trendy taart ook bestellen bij Hema. Je hebt ‘m in drie formaten en hij is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: de discodip en red velvet. Deze dripcake van Hema is verkrijgbaar vanaf 13 euro. Dan heb je een taart voor 8 personen. Voor 20 euro kun je er met 16 personen van eten en voor 27,50 serveer je 24 stukjes.

Foto: Hema

Wat zit er in de taart?
De dripcake discodip is gemaakt van drie lagen chocoladecake, vanille botercreme en chocoladeganache. De dripcake is gedecoreerd met discodip. De dripcake red velvet is gemaakt van drie lagen red velvet cake, vanille botercreme en bessenjam. Klik hier voor meer informatie over de dripcake van de Hema.

Stapelen
De dripcake van Hema is verkrijgbaar in drie verschillende groottes en kunnen makkelijk gestapeld worden. Hema geeft nog als tip: “Je kunt de dripcakes zelf decoreren met allerlei accessoires voor je eigen feestje; van verjaardag tot babyshower en zelfs voor je bruiloft.” Echt Hema.

Bak en decoreer je deze trendy taart liever zelf? In dit artikel leer je hoe je een dripcake maakt!

Foto: Hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *