1. Kookboeken
  2. 100 Mocktails.

100 Mocktails. van Hilde Deweer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 100 Mocktails. van Hilde Deweer. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hilde Deweer.

Specificaties van het kookboek 100 Mocktails.
HoofdauteurHilde Deweer
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijManteau
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek 100 Mocktails. van Hilde Deweer

Van de zoete smaak van een mokka-malteser tot de pittige smaak van de chili-cranberry, mocktails bieden een grote variëteit aan smaken. Met dit boek haal je 100 originele recepten in huis, elk met een eigen verhaal. De recepten zijn eenvoudig te maken en vereisen geen speciale technieken of ingrediënten. In dit boek vind je mocktails die je verrast met hun samenstelling, met verse ingrediënten zoals komkommer, aardbeien, bloedsinaasappel, koriander en limoen. Voor elk wat wils. Naast de recepten voor de mocktails zelf, vind je ook 15 siropen en 5 limonades. Al deze recepten zijn gebaseerd op ingrediënten die je gemakkelijk kunt vinden. Met dit boek kun je de perfecte mix maken voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende mocktail om te serveren bij een warm weer, een zoete verwennerij voor je vrienden of een pittige smaak voor je familiediner, met de creaties uit dit boek maak je elke gelegenheid speciaal. Verras je gasten met een alcoholvrije cocktail die zo smaakvol is, dat niemand zal merken dat het geen alcohol bevat.

Veelgestelde vragen over het kookboek 100 Mocktails. van Hilde Deweer

Het boek 100 Mocktails. is geschreven door de auteur Hilde Deweer. 

Het kookboek 100 Mocktails. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 100 Mocktails. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Manteau heeft het kookboek 100 Mocktails. van Hilde Deweer uitgebracht. Het kookboek 100 Mocktails. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789022333792.

Het kookboek 100 Mocktails. van Hilde Deweer valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken