1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Kipbijbel.

Kookbijbels Kipbijbel. van Alain Caron

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Kipbijbel. van Alain Caron. Een kookboek bestaande uit 448 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Alain Caron.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Kipbijbel.
HoofdauteurAlain Caron
Aantal pagina’s448
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. van Alain Caron

Kookbijbels Kipbijbel is een uniek boek met meer dan 200 heerlijke kiprecepten. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel gerecht zoals dragonsaus, of een meer exotisch recept zoals Bresse-kip, Kipbijbel heeft het allemaal. Restaurateur Alain Caron en chef Rogier Trip geven je alle tips en tricks om de beste kipgerechten te maken. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste kunt gebruiken, en je krijgt ook een duidelijke uitleg over het braden, stoven en grillen van vlees. Met Kipbijbel maak je klaar en gemakkelijk heerlijke gerechten. Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu een beginnende of een gevorderde kok bent. De recepten zijn eenvoudig en toegankelijk, waardoor je heerlijke maaltijden maakt die iedereen kan waarderen. Alain en Rogier laten zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met kip, zodat je telkens weer nieuwe smaken kunt ontdekken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. van Alain Caron

Het boek Kookbijbels Kipbijbel. is geschreven door de auteur Alain Caron. 

Het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. bestaat uit 448 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. van Alain Caron uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048863723.

Het kookboek Kookbijbels Kipbijbel. van Alain Caron valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken