Trek in een wafel én een burger? Dan bestel je toch gewoon een wurger? Deze combinatie tussen een wafel en een burger is verzonnen door de dames van B-nut uit Antwerpen. Wurger klinkt mogelijk wat wreed, maar het product zelf heeft niets met wurgen te maken. De wurger is een gezonde wafel die gemaakt is van pompoen, superfoods, speltmeel en kruiden. Tssen twee wafels zit de burger van The Bio Veggie Company. Deze zijn biologisch en vol met groenten. De ‘Wurgers’ kan je in een zevental varianten – onder meer kip, kaas, spinazie – bestellen.

Foto: B-Nut

Onlangs vertelde eigenaresse Karen Wellens haar verhaal aan Het Laatste Nieuws. “Mijn dochters en ik wilden iets origineels, gezond en biologisch. Quinoa bleek te hard, we kwamen uit bij speltmeel én bij butternut, dé Rolls Royce onder de pompoenen. Daarmee kon je heerlijke wafeltjes maken. En daar kwam dan een burger tussen. Die maakten we eerste zelf, nu besteden we ze uit aan The Bio Veggie Company.” Klik hier voor het volledige artikel van HLN.

Taffles
B-Nut biedt ook Taffles, dat zijn dezelfde heerlijke wafels maar dan als toast geserveerd. Ook voor een salade, soep of een lekker dessertje met koffie of thee kun je bij B-nut terecht. De dames zochten of maken voor elke product een origineel, vaak plantaardig, en biologisch alternatief.

Klik hier voor de website van B-nut

Zin gekregen in een hartige wafel? Die kun je natuurlijk ook zelf maken! Hieronder een filmpje van Smaakt waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je deze courgettewafels maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *