1. Kookboeken
  2. Vegabijbel.

Vegabijbel. van Isabel Boerdam

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vegabijbel. van Isabel Boerdam. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Isabel Boerdam.

Specificaties van het kookboek Vegabijbel.
HoofdauteurIsabel Boerdam
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Vegabijbel. van Isabel Boerdam

Met de Vegabijbel van Isabel Boerdam leer je alles over het maken van de beste vegetarische gerechten. Deze bijbel bevat meer dan 150 vegetarische recepten die variëren van basisrecepten tot feestelijke gerechten. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een heerlijke groentespread, kokosrijst met zoete aardappel, portobellopizza, biet bourguignon, vegetarische paella met venkel of een wortel-walnootburger met ras el hanout. De Vegabijbel bevat stap-voor-stapfotografie en heldere instructies zodat zowel de beginnende koks als de ervaren koks de vegetarische maaltijden kunnen bereiden. Je krijgt met de Vegabijbel niet alleen een verzameling van lekkere recepten, maar ook een leerzame vegetarische naslagwerk. Vergeet dus niet om de Vegabijbel in huis te halen en je kunt genieten van een scala aan vegetarische gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Vegabijbel. van Isabel Boerdam

Het boek Vegabijbel. is geschreven door de auteur Isabel Boerdam. 

Het kookboek Vegabijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vegabijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Vegabijbel. van Isabel Boerdam uitgebracht. Het kookboek Vegabijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048847082.

Het kookboek Vegabijbel. van Isabel Boerdam valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken