1. Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

5/5

Wordt de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1,2 kg en een inhoud van 4,2 l. Scroll verder voor meer informatie over de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

Specificaties van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

 

Vermogen1400 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1,2 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalKunststof, Metaal
Gewicht5,3 kg
Inhoud4,2 l
GerufilterJa
Ingebouwde vetfilterJa

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Geen

 

Omschrijving van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

Verder is de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs voorzien van een extra groot bakoppervlak. Je kunt er dus in één keer grote porties friet of geroosterde groenten mee bereiden. De airfryer is bovendien gemaakt van sterk en duurzaam roestvrij staal, wat hem een luxe uitstraling geeft. Daarnaast is de airfryer voorzien van een geïntegreerd kruimelrooster. De kruimels die tijdens het bakken vrijkomen, vang je op in het rooster. Ook daar kun je het rooster gewoon in de vaatwasser doen, na gebruik. Tenslotte is de airfryer voorzien van een timer en oververhittingsbeveiliging. Zo kun je ervoor zorgen dat je eten precies op het juiste moment klaar is. Bovendien voorkom je dat de airfryer te warm wordt. Met de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs maak je ook op een gezonde manier de heerlijkste maaltijden.

Pluspunten
  • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je zelf niet de juiste baktemperatuur en -tijd in te stellen. Met de meegeleverde grillrooster kun je vlees en groenten grillen in de airfryer. De losse onderdelen reinig je gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. is 1400 W.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. heeft een inhoud van 4,2 l en een laadvermogen van 1,2 kg.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. weegt 5,3 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. heeft een geurfilter: Ja. En een ingebouwde vetfilter: Ja.

De Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Geen.


 

Alternatieven voor deze Tefal Easy Fry & Grill Precision EY505D Rvs.