1. Ninja AF400EU.

Ninja AF400EU.

5/5

Wordt de Ninja AF400EU. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Ninja AF400EU. is geschikt voor 5 à 6 personen, heeft een laadvermogen van 2,8 kg en een inhoud van 9,5 l. Scroll verder voor meer informatie over de Ninja AF400EU.

Specificaties van de Ninja AF400EU.

 

Vermogen2470 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

2,8 kg
Capaciteit in personen5 à 6 personen
MateriaalKunststof
Gewicht8,8 kg
Inhoud9,5 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Ninja AF400EU.

Met de Ninja AF400EU kun je twee gerechten tegelijkertijd klaarmaken. Je stelt de temperatuur en de baktijd van de twee frituurpannen apart in, waardoor je bijvoorbeeld frietjes en groenten tegelijk klaar kunt maken. Met de Match functie gebruik je de twee pannen met dezelfde instellingen, waardoor je gemakkelijk de portie kunt verdubbelen. De twee frituurpannen hebben samen een laadvermogen van 2,8 kilogram, waarmee je bijvoorbeeld in één keer voor meer dan zes personen frietjes kunt bakken. Daarnaast beschikt de airfryer over zes automatische bakprogramma's. Met de draaiknop selecteer je gemakkelijk het programma dat je nodig hebt. Met het Max Crisp programma kun je bevroren eten krokant bakken. Na gebruik kun je de losse onderdelen makkelijk schoonmaken, door deze in de vaatwasser te doen. Door de grote capaciteit en de verschillende bereidingsmogelijkheden is de Ninja AF400EU ideaal voor gezinnen met meerdere personen. De airfryer is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een lekkere, krokante maaltijd met weinig vet.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 pannen kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk bereiden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes bereiden voor meer dan 6 personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen ingebouwd vetfilter dat vet afvoert tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over deze Ninja AF400EU.

De Ninja AF400EU. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Ninja AF400EU. is 2470 W.

De Ninja AF400EU. is groot genoeg voor 5 à 6 personen. De Ninja AF400EU. heeft een inhoud van 9,5 l en een laadvermogen van 2,8 kg.

De Ninja AF400EU. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Ninja AF400EU. weegt 8,8 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Ninja AF400EU. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Ninja AF400EU. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Ninja AF400EU.