Het Oreo-koekje is bij veel mensen wel bekend. Binnen de huidige receptuur, die werd geïntroduceerd in 1952, bestaat het koekje uit twee ronde chocoladekoekjes met daartussen een zachte, zoete, witte vulling. Naast de ‘gewone’ Oreo zijn er in de loop van de tijd veel andere smaken geïntroduceerd, zoals bijvoobeeld pina colada en pompoen. Sinds kort zijn er twee gloednieuwe – en heel bijzondere – smaken verkrijgbaar.


Hot chicken wing
Als je toevallig in China bent dan kun je de twee nieuwste smaken proeven. Dit zijn hot chicken wing en wasabi. Mondelez International, de eigenaar van Orea, tweette in augustus een foto van de twee nieuwe smaken. De ene is groen (wasabi) en de chicken-variant heeft een oranje kleur. Zou jij ze proberen? Of hou je het liever bij de ‘gewone’ Oreo’s? Daarmee kun je dan meteen aan de slag. Hieronder zie je een heerlijk recept van een Oreo chocoladetaart van Bastaart. Yummy!

Deze taart staat volledig in het thema van jouw favo koekjes! De cakelagen bevatten Oreo kruimels, de botercrème bevat Oreo vulling en kruimels, en de bovenkant van de taart staat vol met Oreo’s en andere koekjes! Dus als jij van chocolade en Oreo’s houdt, ben je hier aan het goede adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *