1. Kookboeken
  2. Van Boven in het wild.

Van Boven in het wild. van Yvette van Boven

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Van Boven in het wild. van Yvette van Boven. Een kookboek bestaande uit 428 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yvette van Boven.

Specificaties van het kookboek Van Boven in het wild.
HoofdauteurYvette van Boven
Aantal pagina’s428
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken

Omschrijving van het kookboek Van Boven in het wild. van Yvette van Boven

Met Van Boven in het wild, krijgt u de kans om deze kennis te verwerven. Yvette deelt haar kennis en technieken met u, zodat u de wereld om u heen kunt verkennen en er meer uit kunt halen. Of het nu gaat om verzamelen, koken of kruiden, Van Boven in het wild begeleidt u bij elke stap. Tijdens de workshop krijgt u verschillende kooktechnieken aangeleerd, zoals het koken boven een open vuur, het bereiden van wilde groenten en het maken van wilde dranken. U leert ook hoe u vanuit de natuur ingrediënten kunt verzamelen, zoals paddenstoelen, kruiden en medicinale planten. U krijgt tips over hoe u deze ingrediënten kunt gebruiken in uw kookkunst. Naast leren, is er ook tijd om te genieten. U krijgt de kans om de mooie omgeving te verkennen, te relaxen en te genieten van een eenvoudig maar lekker maal met wilde ingrediënten. Met Van Boven in het wild krijgt u de kans om de natuur te verkennen en te leren hoe u ervan kunt profiteren. Yvette deelt haar kennis en technieken met u, zodat u de wereld om u heen kunt verkennen en er meer uit kunt halen. Van het verzamelen van ingrediënten tot het koken boven een open vuur, Van Boven in het wild begeleidt u bij elke stap. Tijdens de workshop leert u de kooktechnieken, krijgt u tips over het verzamelen van wilde ingredi.

Veelgestelde vragen over het kookboek Van Boven in het wild. van Yvette van Boven

Het boek Van Boven in het wild. is geschreven door de auteur Yvette van Boven. 

Het kookboek Van Boven in het wild. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Van Boven in het wild. bestaat uit 428 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Van Boven in het wild. van Yvette van Boven uitgebracht. Het kookboek Van Boven in het wild. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811284.

Het kookboek Van Boven in het wild. van Yvette van Boven valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken