GS – “Vaak zie je van die standaard namen voorbij komen in de taartenwereld, maar ik wilde echt iets opvallends. Taartmonster vond ik lekker klinken en er wordt vaak heel leuk op mijn bedrijfsnaam gereageerd. Bij mijn inschrijving bij de KvK werd al gezegd: ‘Deze naam vergeten we niet”, vertelt Mariëlle van Taartmonster enthousiast.

Marielle tijdens de beurs Taart en Trends in 2017.

Ze vindt het belangrijk om exclusieve producten te hebben. “Daarnaast zijn de producten van Taartmonster betaalbaar. Als ik er zelf niet veel voor hoef te betalen, vraag ik dat ook niet aan mijn klanten. Je komt in mijn webshop daarom regelmatig rare prijzen tegen, zoals 32 cent of 1,01. De reden is dat ik geen cent te veel wil vragen voor mijn bakspullen. Belangrijk is dat mijn klanten tevreden zijn!”

Producten komen van over de hele wereld

Haar droom is ooit nog eens een echte winkel te beginnen, maar zo ver is het nog niet. “Het begon met een speciale verjaardagstaart voor mijn zusje en voordat ik het wist, was mijn hobby uit de hand gelopen. In mijn omgeving kwam naast taarten ook steeds meer vraag naar speciale producten om te decoreren en ik daarvoor ging ik op zoek. De artikelen komen echt van over de hele wereld – van Engeland tot Australië. We willen een compleet assortiment aanbieden voor bakkers van taarten, cupcakes en cakepops. In onze webshop merken we dat vooral de basisproducten goed lopen, maar onze klanten weten dat ze bij Taartmonster alles kunnen vinden. Als het niet in de shop staat, ga ik er naar op zoek.”

Ondertussen blijft Mariëlle regelmatig bakken. “Dat vind ik het leukst. En daarnaast zorg ik dat ik up-to-date blijf in de technieken en vaardigheden. Het kan altijd beter. Hiervoor volg ik regelmatig cursussen. Zo blijft bakken een leuke uitdaging!”

Meer weten? www.taartmonster.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *