1. Kookboeken
  2. Vegetarisch.

Vegetarisch. van Natalia Rakhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vegetarisch. van Natalia Rakhorst. Een kookboek bestaande uit 260 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Natalia Rakhorst.

Specificaties van het kookboek Vegetarisch.
HoofdauteurNatalia Rakhorst
Aantal pagina’s260
TaalNederlands
HoofduitgeverijProject Gezond B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Vegetarisch. van Natalia Rakhorst

Vegetarisch eten wordt steeds populairder en daarom is Project Gezond met een nieuw boek uitgekomen. Met Vegetarisch kun je op een gezonde manier afvallen of gezond en gevarieerd eten zonder vlees en vis. Dit boek staat bomvol met ruim 70 heerlijke recepten die geschikt zijn voor 8 handige weekmenu’s. Je kunt dus precies zien wat je precies mag eten, hoeveel je ervan mag eten en hoe je het kan bereiden. En dat terwijl je niet de smaak of structuur van vlees zal missen. Er is voor ieder wat wils in dit boek. Van smeuïg bananenbrood tot aan crunchy mozzarellasticks. Of wat dacht je van een heerlijke salade met veenbessen, sperziebonen en gerookte tempeh? Of een malse quinoa burger met zoete aardappel? Al deze heerlijke gerechten maken deel uit van Vegetarisch. Probeer ze nu allemaal en ervaar het verschil!

Veelgestelde vragen over het kookboek Vegetarisch. van Natalia Rakhorst

Het boek Vegetarisch. is geschreven door de auteur Natalia Rakhorst. 

Het kookboek Vegetarisch. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vegetarisch. bestaat uit 260 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Project Gezond B.V. heeft het kookboek Vegetarisch. van Natalia Rakhorst uitgebracht. Het kookboek Vegetarisch. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082745269.

Het kookboek Vegetarisch. van Natalia Rakhorst valt in de categorie Kookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken