1. Kookboeken
  2. Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2.

Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. van Natalia Rakhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. van Natalia Rakhorst. Een kookboek bestaande uit 196 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Natalia Rakhorst.

Specificaties van het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2.
HoofdauteurNatalia Rakhorst
Aantal pagina’s196
TaalNederlands
HoofduitgeverijProject Gezond B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. van Natalia Rakhorst

In het tweede boek van Project Gezond, 'Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2', staan weer veel verschillende weekmenu's en heerlijke recepten. Natalia en Walter leggen je stap voor stap uit hoe je gezond en lekker kunt eten. Je krijgt tips om je lichaam in balans te houden, meer energie te krijgen en je gewicht onder controle te houden. In dit boek vind je ook veel informatie over voedselcombinaties, verschillende soorten voedsel, en tips en tricks voor een gezond eetpatroon. Met behulp van de recepten en weekmenu's kun je eenvoudig je voedingspatroon aanpassen, zodat je gezond kunt afvallen zonder dat je je hongerig hoeft te voelen. De recepten zijn eenvoudig te maken, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het koken. Zo kun je meer tijd besteden aan andere dingen. Om je te helpen bij het maken van gezonde keuzes, staan er ook verschillende gerechten in het boek die je kunt bereiden met ingrediënten die je gemakkelijk bij de supermarkt kunt kopen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. van Natalia Rakhorst

Het boek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. is geschreven door de auteur Natalia Rakhorst. 

Het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. bestaat uit 196 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Project Gezond B.V. heeft het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. van Natalia Rakhorst uitgebracht. Het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082745221.

Het kookboek Lekker eten en afvallen met Project Gezond deel 2. van Natalia Rakhorst valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Fitness & Conditie Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken