1. Kookboeken
  2. Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen.

Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. van Marjolein Dubbers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. van Marjolein Dubbers. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Marjolein Dubbers.

Specificaties van het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen.
HoofdauteurMarjolein Dubbers
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond De overgang Boeken

Omschrijving van het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. van Marjolein Dubbers

"Met dit nieuwe boek ‘Voeding en hormonen’ geeft Marjolein haar lezers praktische tips en informatie over hoe je door je voeding de balans en de productie van je hormonen kunt beïnvloeden. Ze legt uit welke stoffen je nodig hebt om je energieniveau te verhogen en wat je kunt doen om de balans van je hormonen te herstellen. Daarnaast geeft ze ook aan welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden." Het boek biedt een combinatie van wetenschappelijke informatie, praktische tips en persoonlijke ervaringen die Marjolein gedeeld heeft met haar lezers. Het boek bevat informatie over wat je kunt eten, hoe je je kunt voeden, wat je kunt vermijden en hoe je je hormonen kunt reguleren. Daarnaast geeft Marjolein ook informatie over het belang van een goede slaap, beweging en ontspanning. Het boek is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de invloed van voeding op de hormonale balans en het energieniveau. Het biedt veel informatie en praktische tips om je energieniveau op een natuurlijke manier te verhogen. Als je meer wilt weten over de invloed van voeding op je hormonale balans, is ‘Voeding en hormonen’ van Marjolein Dubbers een must-have.

Veelgestelde vragen over het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. van Marjolein Dubbers

Het boek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. is geschreven door de auteur Marjolein Dubbers. 

Het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. van Marjolein Dubbers uitgebracht. Het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021575704.

Het kookboek Energieke vrouwen 1 Voeding Hormonen. van Marjolein Dubbers valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond De overgang Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken