1. Kookboeken
  2. Pasta Grannies.

Pasta Grannies. van Vicky Bennison

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Pasta Grannies. van Vicky Bennison. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Vicky Bennison.

Specificaties van het kookboek Pasta Grannies.
HoofdauteurVicky Bennison
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Pasta Grannies. van Vicky Bennison

Pasta Grannies is een bijzonder product waarmee je de kooktechnieken en tradities van Italiaanse nonnen kunt ervaren. Het biedt een unieke kans om de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken te proeven, waaronder typische pasta, sauzen, groenten en kruiden. De producten van Pasta Grannies zijn zorgvuldig gemaakt met verse ingrediënten, waaronder heerlijke olijfolie en gezonde groenten. De sauzen zijn romig, vol van smaak en maken van elk gerecht een verrukkelijke maaltijd. Daarnaast bieden de producten een goede balans van kruiden en smaken, waardoor je eenvoudig een authentieke Italiaanse maaltijd kunt creëren. De producten zijn gemaakt volgens de tradities van de Italiaanse nonnen, waardoor je kunt genieten van een smaakvolle, authentieke maaltijd met een speciaal tintje. De producten zijn perfect voor iedereen die van echte Italiaanse smaken houdt en de kooktechnieken van de nonnen wil ervaren. Neem de tijd om te genieten van de heerlijke maaltijd die je zelf hebt gemaakt met de producten van Pasta Grannies.

Veelgestelde vragen over het kookboek Pasta Grannies. van Vicky Bennison

Het boek Pasta Grannies. is geschreven door de auteur Vicky Bennison. 

Het kookboek Pasta Grannies. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Pasta Grannies. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Pasta Grannies. van Vicky Bennison uitgebracht. Het kookboek Pasta Grannies. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042207.

Het kookboek Pasta Grannies. van Vicky Bennison valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken