1. Bosch HRA558BS1.

Bosch HRA558BS1. oven

5/5

Met de Bosch HRA558BS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch HRA558BS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch HRA558BS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud71 l
Gewicht43 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven, Stoom
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand, Stoom
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch HRA558BS1. oven

De Bosch HRA558BS1 is de ideale partner in je keuken. Het bereidingsproces is volledig in de handen van deze oven. Met 30 automatische programma's kan je allerlei gerechten bereiden. Met de heteluchtfunctie maak je taarten en ovenschotels, terwijl je met de stoomfunctie je vis, vlees en brood klaarmaakt. Met de turbo heteluchtfunctie kun je zelfs meerdere gerechten tegelijk bereiden. De katalytische wanden zorgen ervoor dat alle vuil en vet wordt opgenomen en verbrand. Daardoor is de oven na gebruik gemakkelijk en snel schoon te maken. De Bosch HRA558BS1 is een perfecte oplossing voor al je bereidingswensen.

Pluspunten
  • Voeg regelmatig stoom toe om te voorkomen dat je gerecht uitdroogt tijdens de bereiding

    .

    Stel de luchtvochtigheid in om te bepalen hoe knapperig je broodjes uit de oven komen.

Minpunten
  • Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.

Veelgestelde vragen over de Bosch HRA558BS1. oven

De Bosch HRA558BS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch HRA558BS1. oven weegt 43 kg. 

De Bosch HRA558BS1. is een Inbouw oven.

De Bosch HRA558BS1. oven heeft een inhoud van 71 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch HRA558BS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch HRA558BS1. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch HRA558BS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Ovenrooster.

Deze Bosch HRA558BS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven, Stoom. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch HRA558BS1. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch HRA558BS1. oven