1. Kookboeken
  2. Bistrotier.

Bistrotier. van Stephane Reynaud

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Bistrotier. van Stephane Reynaud. Een kookboek bestaande uit 480 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Stephane Reynaud.

Specificaties van het kookboek Bistrotier.
HoofdauteurStephane Reynaud
Aantal pagina’s480
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Wijn Boeken

Omschrijving van het kookboek Bistrotier. van Stephane Reynaud

De Bistrotier is de ultieme gids als het gaat om het bereiden van traditionele Franse gerechten. Van klassieke Franse keuken tot moderne interpretaties, hier vindt u een grote selectie aan recepten om een bistro-achtige sfeer in uw eigen keuken te creëren. Van steak tartare, escargots, mayo eitjes, terrines, oesters, steak frites, boeuf Bourguignon, rillettes met brood en uiensoep tot stoofschotels, terrines, kaasplateaus en zoetigheden als crème brûlée en île flottante. Met behulp van Stéphane Reynauds Bistrotier kunt u genieten van de authentieke Franse keuken, met recepten die door professionals en enthousiastelingen worden gebruikt. U kunt de beste ingrediënten kiezen, de juiste smaakmengsels combineren en uw culinaire vaardigheden verfijnen, zodat uw gasten kunnen genieten van de meest verfijnde en verrukkelijke gerechten. Of u nu een professionele chef-kok bent of een liefhebber van koken, de Bistrotier is een must-have voor iedereen die de Franse keuken wil verkennen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Bistrotier. van Stephane Reynaud

Het boek Bistrotier. is geschreven door de auteur Stephane Reynaud. 

Het kookboek Bistrotier. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Bistrotier. bestaat uit 480 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Bistrotier. van Stephane Reynaud uitgebracht. Het kookboek Bistrotier. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042016.

Het kookboek Bistrotier. van Stephane Reynaud valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Wijn Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken