1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Broodbijbel.

Kookbijbels Broodbijbel. van Hiljo Hillebrand

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Broodbijbel. van Hiljo Hillebrand. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hiljo Hillebrand.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Broodbijbel.
HoofdauteurHiljo Hillebrand
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. van Hiljo Hillebrand

De Kookbijbels Broodbijbel brengt je de kunst van het broodbakken dichterbij. Met de heldere instructies, stap-voor-stap foto's en handige tips van Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand staat er niks meer tussen jou en heerlijke ambachtelijke broden uit de oven. Van krokante kaasbolletjes en overheerlijke hot cross buns tot bienenstich en chapati, je kunt alle kanten op met de Kookbijbels Broodbijbel. Ervaren bakkers ontdekken nieuwe technieken, originele variaties en leren hoe je een feestelijk paasbrood of een smaakvolle injera of simit bakt. Deze Broodbijbel laat je genieten van de heerlijkste broden in de comfortabelste omgeving: je eigen keuken!

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. van Hiljo Hillebrand

Het boek Kookbijbels Broodbijbel. is geschreven door de auteur Hiljo Hillebrand. 

Het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. van Hiljo Hillebrand uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048834839.

Het kookboek Kookbijbels Broodbijbel. van Hiljo Hillebrand valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken