1. Kookboeken
  2. Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken.

Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. van Maud Moody

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. van Maud Moody. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Maud Moody.

Specificaties van het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken.
HoofdauteurMaud Moody
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. van Maud Moody

Deze Landenbijbel van de Italiaanse keuken is een kookboek met veel verhalen en informatie over de Italiaanse keuken. Je vindt er een overzicht van de verschillende regionale gerechten en ingrediënten, maar ook tips voor speciale recepten en voorbereidingen. Ook is er bijzondere informatie over de geschiedenis, cultuur en tradities van de Italiaanse keuken. Deze boeiende en informatieve gids is verdeeld in hoofdstukken waarin je kunt lezen over de basisprincipes, technieken en ingrediënten die nodig zijn voor de authentieke Italiaanse keuken. Er staan recepten in van klassieke gerechten uit de regionale keuken, waaronder pasta, pizza, risotto, focaccia en gelato. Daarnaast zijn er ook recepten met een moderne twist en zijn er tips over het combineren van ingrediënten. De Landenbijbel van de Italiaanse keuken is het naslagwerk voor wie alle geheimen van de Italiaanse keuken wil leren kennen. Met behulp van deze gids kun je koken volgens de tradities van Italië, maar ook een modern, creatief en gezond menu samenstellen. De recepten en informatie in dit boek zullen je helpen om de Italiaanse keuken op een leuke manier te ontdekken en je eigen kookkunsten te ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. van Maud Moody

Het boek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. is geschreven door de auteur Maud Moody. 

Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. van Maud Moody uitgebracht. Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048844906.

Het kookboek Landenbijbels De bijbel van de Italiaanse keuken. van Maud Moody valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken